PASTA ziołowa z czosnkiem i natką pietruszki

Dodaj nieco ziołowej pikanterii do zwykłego masła.

Czas przygotowania 5-10 minut
Czas gotowania 0 min

Liczba porcji: 4

Składniki

1 ząbek czosnku

1 łyżka drobno posiekanej pietruszki

1/2 łyżeczka drobno startej skórki z cytryny

50 g PRODUKTU BENECOL® O SMAKU MASŁAlub BENECOL® Z OLIWĄ Z OLIWEK

Sposób przygotowania:

Gotowanie

1.

Wymieszaj wszystkie składniki i podziel na 4 porcje, przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce maksymalnie przez tydzień. Alternatywnie możesz zamrozić swoje ziołowe masło tackach na kostki lodu – po zamrożeniu wyjmij z tacek i umieść w oznaczonym pojemniku. (Proszę zapoznać się z wytycznymi producenta, dotyczącymi okresu przechowywania w zamrażarce).

Powrót do wszystkich przepisów